Nieuws 1 pagina

27-03-2023 Kunstenaars gezocht 

Kom je uit Renswoude en ben jij een creatieve kunstenaar? Wil jij je graag presenteren tijdens Kunstroute Renswoude. Je bent welkom!

Op 2 en 3 september openen kunstenaars voor de 10e keer hun deuren. Graag willen we in contact komen met nieuwe kunstenaars om de huidige diversiteit te vergroten. Beoefen jij een originele kunstvorm? Is jou werk realistische of abstract, poëzie, dans of verbeeldend in steen of op doek? Exposeer dit jaar mee!

Heb je tips, interesse of vragen over deelname? Neem dan contact op, we gaan graag met jou in gesprek en zoeken samen naar de mogelijkheden.

 

27-03-2023 Kunstroute Renswoude 2023

Dit jaar organiseren we de KunstRoute Renswoude   2023

We zullen dit dan ook doen voor de 10e keer op zaterdag en zondag 2 en 3 september

De deelnemende kunstenaars doen hun deuren thuis dan weer open voor het publiek dat wil genieten van de laatste nieuwe kunstwerken die o.a. het afgelopen jaar gemaakt zijn. Er zullen dit jaar ook enkele Gastexposanten deelnemen bij enkele van de deelnemers thuis.

Na het succes van de afgelopen jaren laten wij graag zien wat er zoal gemaakt is en wat voor ontwikkelingen er weer uit gekomen zijn. Wij zien u dan ook dit jaar graag weer op onze KunstRoute langs komen.

Binnen kort zullen we het volledige programma voor dit weekend op deze site vermelden met de verdere informatie erbij.

 

02-11-22 Expositie Marléne Stevers        

Tijdens de Nationale Kunstdagen jl. 19 en 20 november te Gorichem, heeft Marlene Stevers haar werk tentoongesteld aan de kunstlievende en enthousiaste bezoekers. Het thema van deze serie schilderijen was wederom, “plastic afval”. Tevreden kijkt ze terug op succesvolle beursdagen. Hierbij een korte impressie in de vorm van een filmpje.

12-10-2022 Wissel exposite

Bij “De Taets – Huisartsen Praktijk” aan de Vendelier in Renswoude hangt een permanente wissel expositie van schilderijen/foto’s/tekeningen van deelnemers van de KunstRoute Renswoude. Op 11 Oktober hebben we daar de jaarlijks wisseling gedaan. De ruimten zijn weer voorzien van nieuw objecten waardoor deze weer een frisse en nieuwe uitstraling hebben voor de bezoekers bij de Huisartsen.

30-08-2022 Nataliia Chubko

Is een Kunstenares uit de Oekraïne en is tijdelijk woonachtig is in Renswoude. Zij Schildert Iconen op o.a. glas, porseleinen borden en op doek. Wij hebben haar tijdens de afgelopen kunstroute een platform kunnen geven.

Kunst