Corrie van der Steen

40 jaar geleden begon ik voorzichtig een penseel ter hand te nemen. Mijn eerste aquarel had als onderwerp “de Notre Dame” in Parijs. Samen met een kunstenaar zette ik mijn eerste streken. In de loop der jaren ging het schildersetje mee in de vakantie en er werden aardig wat dorpjes vastgelegd.

Na mijn verhuizing vanuit het westen sloot ik me aan bij de schildercursus van Rob de Vries in Renswoude. Ik leerde daar de oude school, laagje over laagje. 4 jaar geleden ontmoette tijdens de kunstroute Marjan Jansen. Ik raakte enthousiast over haar durf en zo ben ik door haar weer een stapje verder gekomen. Om de twee weken schilderen wij samen met twee anderen. Nu ik met pensioen ben is er meer tijd om te schilderen en super leuk dat ik nu voor de eerste keer meer kan doen aan de kunstroute Renswoude.

Kunst